test... op de WebGUI starterssite. Deze site is, zoals u ziet, nu nog helemaal in United Knowledge stijl. Maar met WebGUI kunt u in een aantal eenvoudige stappen deze site helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. U kunt bijvoorbeeld uw eigen logo toevoegen, zelf de kleuren veranderen en zelf inhoud toevoegen, zoals een welkomstwoord op deze plek!

 

Een aantal functies staan al op deze site gedemonstreerd, maar er is nog veel meer. Wilt u weten hoe dit allemaal werkt? Log dan in of bekijk de starterstutorials op WebGUI-help.

 

Succes met het maken van uw eigen website!

 

Kijk ook eens bij:

Tell a friend!

WebGUI help

 

Dit is een voorbeeld van een artikel. Een artikel is een van de meest simpele onderdelen van WebGUI. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om daadwerkelijk een publicatie op uw site te zetten, met auteur en bronnen erbij vermeld. Maar vaker wordt een artikel gebruikt om gewoon een stukje tekst op een site te zetten, zoals bij dit artikel het geval is!

 

Ook kan je links in een artikel verwerken, evenals dikgedrukte tekst, cursieve tekst enzovoort. Er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Laatst gewijzigd: 11/2/2008 om 10:44

 

 

Collaboratie systeem

Zoeken

Onderwerp Gebruiker Aantal keren bekeken Antwoorden Stand Datum Laatste reactie

Poll

Geef uw mening over WebGUI-help.nl!

 

Wat vindt u van WebGUI-help?

Nutteloos...
Soms bruikbaar
Vaak handig
Ik kan niet meer zonder!

Photo Gallery

Ga naar Photo Gallery >>